Damer på (glatt) isen

-Tidenes venninnetur!

Bli med på jentetur innerst i Femundsmarka og opplev magien i fjellet vinterstid.

Med snøscooter tar vi deg fram gjennom skog, over fjell og over flere fiskevann. Vel framme skal du bo i enkel fiskebu med fisketradisjoner fra gammelt av. Her kan du slappe av i nydelige omgivelser og kjenne på roen. Du kan prøve isfiske og er du heldig, får du spennende opplevelser på isen og muligheter til å dra opp ørret og røye av meget høy kvalitet. Under hele oppholdet vil du få servert hjemmelaget og for det meste lokalprodusert mat. Hva som skal stå på menyen bestemmes i fellesskap i forkant av turen.

Turen legges opp som helgetur, med avreise fra Elgå midt på dagen fredag og retur midt på søndag. Under hele oppholdet vil guiden være tilstede og besørge skyss, matlaging, oppvask, rydding, guiding til gode og ønskede opplevelser. Enkel innføring i friluftsliv vinterstid hvis ønskelig.

Turen krever middels skiferdigheter og god bekledning som gjør det forsvarlig å ferdes til fjells i vinter-Norge i all slags vær.

Tid: 20-22. mars

Varighet: 3 dager

Pris: 4999,- pr person. Max 4 pers (damer!)

Inkludert i prisen: Scootertransport, parkering, praktisk bistand, guiding og informasjon under hele oppholdet, lån av pilkestikke, alle måltider samt all drikke, sengeklær, oppvask, rengjøring.

Mat: Måltidene som serveres vil ha et lokalprodusert preg. I forkant av turen setter vi opp meny i fellesskap. Vi har fantastiske råvarer i våre omgivelser; Elg, rein, ørret, røye, sik, multe, tyttebær osv osv Hjemmebakt brød.

Nødvendig utstyr: Solid vinterbekledning, ski.