Om oss

Katrine Røsten (f.1976)

Født og oppvokst i Elgå. Har bestandig vært mest glad i å være ute. Etter videregående nøt jeg et år med folkehøgskole i Alta. Der fikk jeg oppleve fantastisk mye innen hundekjøring, hundepsykologi og friluftsliv på selveste Finnmarksvidda.

Jeg har førskolelærerutdanning, med tilleggsutdanning på høyskole slik at jeg underviser 1.-4. kl på barneskole. Har pr dags dato fast stilling på Engerdal barne- og ungdomsskole.

Min store lidenskap på hobbybasis er hundekjøring. Fra jeg, til min faders store fortvilelse satte familiens elghund (bandhund) foran ski og spark og dro på tur som ganske liten, til jeg etter hvert fylte opp hundegården med mer eller mindre planlagte polarhunder. Ja, jeg har prøvd å slutte. Det går ikke!

Jeg har bestandig vært fascinert av dette samspillet mellom hund og menneske. Hvordan kommuniserer vi, hvordan oppnå fundamental tillit, hvordan lese hundens kroppsspråk osv.. 

Jeg er veldig glad i hjembygda mi, Elgå. Her vil vi bo, og her er det trygt og godt for barna våre å vokse opp. Har en drøm at vi gjennom Femund friluft skal få til en positiv hektisk hverdag fylt med opplevelser, mestring, framtidshåp og varme, sammen med andre mennesker. 

Jeg er medarbeider, og tidvis sjølutnevnt, «masekråke» i Femund friluft.

 

Robin Røsten Øyen (f.1999)

Født og oppvokst mest i Elgå, men tilbringer også noe tid på Koppang hos sin far. Robin har fullført to år på vdg, det siste året på Solør vdg.
Robin interesserer seg for alt som produserer en eller annen form for brummelyd. Fra han var veldig liten, likte han å skru fra hverandre alle mulige duppedingser med skruer og knapper. Heldigvis har han i løpet av årenes løp, tilegnet seg en meget god evne til å skru de riktig sammen igjen også.
Robin har vært med på tur fra veldig ung alder. Han har bestandig vist stor glede og vilje av det å være til ute i naturen. Han er en ivrig sportsfisker fra båt, og har også interesser innen jakt.
Robin er med på sommerleirer, og ellers med som bidragsyter da det er mulig.

Ayla Engerbakk (f.2010)

Født og oppvokst i Elgå. Solstråle, glad og positiv, elsker å tulle, liker å tegne. Elsker naturen og er veldig glad i å være ute i skog og mark, sommer som vinter. Aktiv skiløper, elsker å sykle og spiller fotball på Engerdal micro. Glad i alle dyr, tamme og ville, og tar gjerne en sjau i hundegården. Elsker jordbær, glad i å synge og danse.

Gledesspreder og ordensmenneske på gården.

 

Kamilla Engerbakk (f.2014)

Født og oppvokst i Elgå. Energisk, sitter sjeldent i ro, elsker utelivet og har mange prosjekter for seg. Er villig med på stell og fôring av både hunder og griser. 

Kamilla er nok vårt underholdningsmessige alibi i Femund Friluft. Hun kan på strak arm servere egenkomponert sang, kjærlighetserklæringer eller rett og slett en skikkelig skrøne.