Sommersesongen 2017 kan bekreftes å være over, og høsten kommer med stormskritt. Sensommeren og høsten er en fantastisk fin tid, lufta blir klar og fin, naturen fylles med fine farger, vi er fortsatt åpen for forespørsler hvis noen vil ha med guide på tur.

Vi har hatt det vi kan kalle en oppstartssommer. Vår veg blir til mens vi går og vi tar med oss videre de erfaringer vi har høstet gjennom sommeren. Vi startet sommeren med sommerleir for barn 6-10 år. Denne uka kan ikke sies annet enn at det ble en suksess. Fjelltur, fiske, hunder og griser, spikking, kano og bading er stikkord fra uka. Dagene gikk fort og slitne, men meget fornøyde unger ble hentet av spente foreldre. Vi har konkludert med at sommerleir hos Femund Friluft blir det neste år også. Vi har luftet tanker om utvidelser og flere aldersgrupper, og kanskje drar vi til med enda større utfordringer for de litt større. Vi evaluerer opplegget, så vil det i løpet av høsten bli lagt ut planer for neste sommer.

Turene vi har hatt i sommer har vi dessverre fått liten respons på. Det har ikke vært det beste turværet, første sommer og vi har nok ikke nådd ut godt nok til det rette publikummet. Forandringer blir nok gjort, det gjør dette ekstra spennende og interessant, hva må vi gjøre for å få oppsving på dette. Nå har vi en hel høst og vinter på oss til å legge gode planer for neste år. Vi gleder oss!

Vi vil også komme ut med noe opplegg i vinter. Det vil bli lagt til helger og ferier, da vi har andre jern i ilden i ukedagene. Vi har noen spennende tanker rundt opplegg for vinteren, dette kommer vi tilbake til, så følg med!

Ellers går livet sin gang på gården. Grisene Hilda, Nora og Bacon har utviklet gode ferdigheter i gjørmebading etter en ekstremt våt sommer. De har i dag fått utvidet territoriet og har nå nye muligheter på tørrere bakke, noe de satte stor pris på. Hundene er løpske, hormoner på høygir, temperaturen lavere, så hundegården våkner etter hvert til liv igjen. Valpen Petter vokser seg stor og om 4 uker skal han til fjells etter rypene. Han viste gode takter i sommer, så det ser vi frem til. Skole og barnehage starter opp igjen, Ayla har startet opp igjen fotballsesongen etter ferie, nå kommer hverdagslivet og innhenter oss igjen. På god og vondt.