Tiden flyr og dagene fylles opp fra morgen til kveld. Dyrelivet på gården går sin gang, og bestanden har en stigende kurve. For to uker siden kom kaninene Otto og Frida flyttendes fra Sømådalen. De er et kjærkomment tilskudd, spesielt hos de to minste to- beinte på gården. Petter kan styre sin begeistring og skulle gjerne vært inne i kaninburet en tur. Etter siste tilskudd i bestanden teller vi 14 fir- beinte på gården. Tre av dem har dårlige tider i vente, Hilda, Nora og Bacon har snart tilhold i fryseren.

I hundegården har det vært løpetid, noe Albin utnyttet til fulle. Ylva var klar og dermed var det gjort. Gode, fine hunder og vi bestemte oss for at dette kan bli fine avkom. Begge godt pelset og hardfør, Ylva med gode trekklinjer og Albin klovn og koseklump. Optimismen var stor når det var tid for ultralyd og dyrlegen kunne melde om et halvt hundespann. Dette ser vi frem til. Ylva mistet appetitten, noe husets kvinnelige kjønn kunne meddele at det er det full forståelse for. Dagene går, ukene går og Ylva har fortsatt ikke fått igjen matlyst. To turer til dyrlegen for intravenøs næring og et problem som er et mysterium snur optimisme til pessimisme. Ultralyd viser at forsterblærene fortsatt vokser, så det er nok liv. Det har gått seks uker siden parring, så mor bør nok begynne å spise sjøl snart. Vi er fryktelig usikre på hvordan dette ender, det er mulig fostrene må ofres for å berge mor. Hun kommer selvfølgelig først. Vi ser ann litt til, fortsetter å dytte i næring og væske og krysser fingre før vi tar en avgjørelse.

Vi er ellers inne i den fine høsten med flotte farger i skog og mark. Gubben og Petter har utnyttet tida til en tur i marka for å se over rypebestanden. Den 6 mnd gamle vorsteher-pointeren viser gode takter som fuglehund og har også vist meget god restitusjonsevne. Selvfølgelig dyktig sliten hver ettermiddag etter endt dag, men like klar neste dag. Vi fant brukbart med rype, Petter tok stand på noen, andre kom flaksene både her og der. Sikkert er det at disse dagene gir godt med påfyll i energisekken.

Som nystartet opplevelsesbedrift er det endel investeringer som må gjøres. Femund Friluft har gjort noen søknader, og har fått gladnyhet fra Engerdal Fjellstyre. Etter søknad har vi fått bevilget 46 000,- fra fjellstyret til investeringer. Dette kommer godt med og vi er i gang med innkjøp. Fra Non-stop dogwear har vi kjøpt inn hundekløver og annet diverse hundeutstyr. Det er også andre investeringer rundt hjørnet.

Ellers går livet sin gang, høstferien nærmer seg og nye opplevelser står for tur:-)